|
Quick Contact
+123 456 5532

Sport och träning

Många svenskar rör sig alldeles för lite om man utgår från rekommendationen om att röra på sig såpass intensivt att man blir lite svettig två och en halv timme per vecka. Det finns förstås en grupp som tränar väldigt mycket mer än så.

Promenader mest populärt

Visst kan en promenad vara träning, det är alltid bättre att göra något alls än att stanna kvar hemma i soffan. En rask promenad kan ge bra träningseffekt och den som lägger in lite joggingavsnitt då och då får ännu större nytta av träningen. Vill man öka på successivt räcker det kanske inte bara att öka tempot en aning, det kan krävas lite förändrad utrustning också. Visst går det att powerwalka i vanliga kläder, men det kan bli svettigt och obekvämt för den som vill lite mer.

Nödvändigt med en sport-bh

För kvinnor kan också bysten stöka till det. En vanlig bh klarar oftast inte av att hålla en lite tyngre byst på plats när tempot ökar. Det skumpar och gör ont och inköp av en sport-bh blir nödvändigt. Det gäller att hitta en modell som sitter riktigt bra utan att trycka eller skava. En bra sport-bh ska också vara lätt att ta på och av. För den som har stor byst är det också viktigt med breda, avlastande axelband. Många väljer att använda sin sport-bh som en top under träningen och då kan det vara skönt med en lite längre modell, en så kallad crop top som går ner lite längre än en vanlig sport-bh. Det kanske också känns fräscht med matchande tights på gymmet. Det är ju aldrig fel att känna sig snygg när man tränar, men viktigast är ändå passformen och att de plagg man väljer fyller sin funktion.

Träningskläder som fungerar

Den som tränar intensivt blir svettig, det är en enkel sanning. Därför behöver alla träningskläder kunna ta hand om fukten och ventilera bort den. De ska vara lätta att tvätta och måste också vara elastiska och ge god rörelsefrihet och eventuella sömmar får absolut inte skava någonstans. Med rätt sorts träningskläder blir det lättare att komma iväg och köra sina pass utan ursäkter.

Oibf.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Oibf.nulogin form


epsilon