|
Quick Contact
+123 456 5532

Triathlon för nybörjare

Denna sport kombinerar flera olika aspekter av idrott, d.v.s. löpning, simning och cykling. Variationen håller det hela intressant och ger en mer balanserad träning än man skulle få om man bara engagerade sig i en av aspekterna. Vill man börja tävla inom triathlon gäller det att man tränar upp de individuella färdigheterna var för sig samt kombinerar dessa.

Löpning

Den enda utrustningen man behöver för att komma igång och löpa ordentligt är ett par löparskor. Man kan antingen löpa väldigt intensivt för kortare perioder eller löpa mindre intensivt för längre perioder. Konditionen utvecklas oavsett. Vill man öva upp den mentala viljestyrkan som krävs för löpning under längre sträckor kan man testa på maratonträning.

Cykling

Att cykla är mycket enklare om man har rätt cykel, och rätt cykel behöver även rätt däck. Cyklar man ofta kan man behöva ersätta sina däck ett flertal gånger, vilket går lätt att göra online via företag som tooorch, så slipper man gå in i en fysisk butik och slösa tid. Med rätt cykel kan man ta sig långa distanser utan problem, och på så vis verkligen jobba upp konditionen.

Simning

Med tillgång till en bra simhall så kan man börja simma hur enkelt som helst, men det kräver också att man har bra teknik. Det är många som inte lärt sig simma ordentligt som barn, så då gäller det att man går på simlektioner.

När man tränat upp de individuella färdigheterna gäller det att kombinera allt och testa sig på ett triathlon!

Oibf.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Oibf.nulogin form


epsilon