|
Quick Contact
+123 456 5532

Motionscykling

Vill man få in mer motion i sin vardag så är cykling en perfekt sak att börja med. Att börja cykla till jobb och skola innebär massvis med olika hälsofördelar såsom sundare blodtryck som minskar risken för hjärt- och kärlsjukdom. Att starta dagen med en cykeltur kan också leda till mindre stress och en gladare dag på jobbet, bara för att nämna några av fördelarna med cykling.

Nere i Europa har cykeln länge varit ett enkelt och smidigt färdmedel och flera städer i Sverige har börjat utöka möjligheten till att cykla med nya cykelbanor. Många större städer och hyresvärdar har också köpt in cykelställ och cykelparkering som från cykelboxen.se som gör det säkert och platssparande att parkera sin cykel såväl inne i stan som hemma.

Motionscykling går även att få på gym i och med spinningklasser. Många gym har träning inför Cykelvasan, snabba lunchpass eller specialpass för insamlingar till olika organisationer. För den som känner att cykeln inte är nog så går det att utöka sitt cykelpass med löpning och simning för att få en ordentlig utmaning genom triathlon. För den äventyrlige finns det mountainbikeklubbar som har pass ute bland skogarna och för den som vill ha ett lugnare pass finns det många cykelguidningar runt om i Sverige, både för att se natur och kultur.

Viktigt att tänka på när du börjar cykla är att ha en hjälm, rätt utrustning på din cykel och en bekväm sadel. Om du vill cykla året om så införskaffa även ett par vinterdäck, ett underställ och bra täckbyxor. På så sätt kan du hålla dig frisk och stressfri året runt oavsett om solen skiner eller inte.

Oibf.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Oibf.nulogin form


epsilon